Utbildning inom brynlaminering i Umeå

Brow Lift, Brow Lamination utbildning med keratinbehandling
i Umeå.


Brow Lamination med keratinbehandling är just nu en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden. Nu kan du äntligen få fantastiskt fluffiga, stylade bryn med ett av det skonsammaste Brow Lift märkena på marknaden "By Bexter".

Märket By Bexter är ett Svenskt märke och omsorgsfullt framtaget av Elisabeth Bexter, Auktoriserad Hudterapeut. Prisbelönt märke, 2018 & 2019 vann Elisabeth Bexter VM i Lash Lift och flera terapeuter och elever till Elisabeth världen över har vunnit och tävlat med By Bexter produkterna.

Fördelarna med Brow Lift med keratinbehandling:
☑️ Formar dina bryn i en snygg naturlig form
☑️ Hållbart i upp till 8 veckor
☑️ Få fylligare och fluffigare Bryn
☑️ Stärker och vårdar Brynen med vitaminer och mineraler
☑️ Keratinet vårdar och stärker stråna med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre, 100% Parabenfria produkter 
☑️ Ej testade på djur och vegan vänliga (keratinet är dock syntetiskt)


Utbildningen är på en 1dag där vi börjar med teori & produktutbildning, demo av Brow lift och hur en keratinbehandlingen går till. Kurstiderna är ca: kl: 09:30-15/15:13 Du får även lära dig att färga och forma/styla Brynen.
Praktik på modell. Modellen ska komma till kl: 13 modell fixar du själv, har du ingen modell att ta med dig så kan vi hjälpa dig att fixa en men då behöver du maila till oss och meddela det.

Priset på kursen är: 3196kr exkl. moms 3995kr inkl moms.
Stort startkit inkl. certifikat och kurskompendium värde ca:2100kr. I startkitet ingår alla produkter och redskap som du behöver för att utföra behandlingen. Internationellt Certifikat som Brow Lift Artist erhålles efter avslutad kurs.