LOOK växer!

30.09.2020

Som ni kanske har märkt så är det rätt så svårt att få tider hos oss på LOOK.

Det har vi försökt åtgärda under en längre period men inte hittat just rätt personal att täcka det behovet. Vår fina Lydia har haft fullt upp inom vården på grund att den rådande situationen (corona) nu den senaste tiden och hon har verkligen saknats. Kvalitet har alltid gått före kvantitet och sökandet efter den rätta personalen har varit lång. Som av en slump blev vi kontaktad av Izabell för ungefär ett år sedan. Hon visade sig vara väldigt framåt, självgående, väldigt estetisk och utöver det en otroligt frisk fläkt och härlig person att va i kring. Hon började som trainee och utvecklades i rasande takt. Hon har gått från att vara nybörjare till att ha en helt egen kundbas som väljer henne som utövare oberoende av att det finns lediga tider hos alla oss andra. Det är ett väldigt fint betyg! Återkommande kunder. Hennes situation under starten såg ut sådan att hon säsongsarbetade i Kittelfjäll på vintrarna och vi behövde därför en till för att täcka alla kunders efterfrågan hos oss. Vi sökte länge via annonser och sociala medier men det vi sökte efter var rätt person att komplettera vårt team.  

Som en ängel från ovan hörde Alva av sig till oss. En perfekt matchning till vårt team.  Hon är otroligt positiv, mycket god erfarenhet av de behandlingar hon utför, strålande resultat och otroligt driven. När jag hör henne från andra rummet verkar hon och hennes kunder alltid ha det så trevligt! Det värmer min lilla själ.  

I dagsläget består vårt team alltså av: 

Alex       (Microblading, lash lift, brynlaminering, trådning/vaxning, manikyr/shellac, utbildningar,                          styling, färg och form, bryn-akuten)

Lydia      (Lash lift, brynlaminering, singelfransar, färg och form)

Izabell   (Lash lift, brynlaminering, shellac, trådning, färg och form)

Alva        (Lash lift, brynlaminering, färg och form, fransförlängning Volym och Singelfransar)