Utbildningsvecka!

14.10.2020

I veckan så har vår personal varit på vidareutbildningar! 

Alva och Iza har varit på en vidareutbildning inom lash lift för att testa på ett nytt märke hos fina Alexandra på VOS och båda kom hem nöjda peppade och med bredare kunskap inom den grenen! 
Vi strävar alltid efter att förbättra våra resultat och leta efter marknadens bästa produkter. 

Alex gick en online Masterclass-utbildning inom brynlamineringar hos en av hennes största förebilder i England. Det var många moment som vi alla på salongen kommer tillföra och finslipa för att du som kund ska få så skonsamma produkter och hållbart resultat som möjligt! Även här kommer vi att byta ut några av våra produkter för att behålla den mjuka känslan i brynen och använda oss utav en vårdande olja som främjar hårväxten. Vi har verkligen älskat våra tidigare produkter, precis som många av er, men vänta bara tills ni får testa denna nya goding! 

I början av den här veckan gick Alex även en utbildning hos Urban Hair i Stockholm för att lära sig att klippa och stylea texturerat hår. Det var en otroligt givande utbildning fullpackad med tips och tricks för att definiera lockar, klippteknik och form.  

Vi gör allt vi kan på salongen för att inkludera alla. Oavsett etnicitet, religion, stilar, önskemål och/eller möjliga kontraindikationer. Vi strävar alltid efter att vår kompetens ska täcka alla områden så att ingen känner sig förbisedd eller oprioriterad. Hör gärna av er till oss om du önskar att vi skulle lära oss mer om något specifikt som du generellt tycker att det saknas kunskap inom.